​Om FJ Rengøring

​FJ Rengøring er et mellemstort rengøringsfirma som holder til i Albertslund og har mange års erfaring indenfor rengøringsbranchen. Vi satser altid på stabile medarbejdere og de mest effektive værktøjer og udstyr, for at opnå en høj kvalitet til en fornuftig pris.

Vi foretager daglig rengøring for både erhvervskunder samt private kunder. Blandt disse kan vi nævne ejendomsservice, institutionsrengøring, køkkenrengøring, kontorer, trappevask, vinduespolering, viceværtopgaver, ugentlig rengøring af private hjem, samt rengøring ved fraflytning af lejligheder mv.

Uanset om hvilken slags rengøring vores kunder ønsker, satser vi på at levere et kvalitetsarbejde til den rette pris. For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores idé altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale.​

Kontaktoplysninger

FJ Rengøring
Roskildevej 16A
2620 Albertslund

Telefon: 43 64 63 64
Mobil: 26 33 02 26
Mail: kontakt@fj-ren.dk

CVR: 27053483

Om FJ Rengøring

Med flere års erfaring på det danske marked, kan FJ Rengøring tilbyde alle erhvervsdrivende og private en optimal løsning inden for rengøring.

FJ Rengøring satser altid på stabile medarbejdere og de mest effektive værktøjer og udstyr, for at opnå en høj kvalitet til en fornuftig pris. Læs mere her

Henvend dig med en opgave​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt