Kontorrengøring og anden professionel erhvervsrengøring tilbydes

Er du på udkig efter et pålideligt rengøringsfirma til erhvervsrengøring, herunder f.eks. kontorrengøring hos dig? Hos FJ Rengøring har vi gennem årene erfaret, hvor vigtigt det er for en virksomheds medarbejdere at arbejde i rene og behagelige miljøer, hvis man ønsker at effektivisere produktiviteten. 

Vi står til rådighed med professionel erhvervsrengøring for erhvervskunder i og omkring Albertslund, Taastrup og København, samt på resten af Sjælland.

Fleksibel erhvervsrengøring med tæt kundekontakt

Vi tror på fleksibilitet og loyalitet, hvorfor vi i vores rengøring til erhverv særligt har fokus på at holde en tæt dialog. Dette kommer til udtryk i forbindelse med opfølgning på rengøringen og ved eventuelle løbende justeringer. Kontakten med den ansatte rengøringsmedarbejder vil foregå gennem en kontaktbog, hvor du har mulighed for at give ris og ros.

Da ikke to firmaer eller steder er ens, gør vi en dyd ud af at skræddersy tilpassede løsninger til fornuftige priser, som opfylder netop dine rengøringsbehov, og som tager højde for dine medarbejderes daglige rytmer og rutiner. 

På baggrund af dette, tilbyder vi rengøring både dag og nat, ligesom at vi også kan være behjælpelige ift. vikarløsninger.​

Vi tilbyder følgende erhvervsrengøring:

  • Butiksrengøring
  • Klinikrengøring hos tandlæger m.m.
  • Institutionsrengøring/skoler
  • Kontorrengøring
  • Mødefaciliteter

  • Lager- & Produktionsrengøring
  • Ejendomsservice/ejerforeninger
  • Gulve – Opskurring og Polish
  • Restaurationer/Kantiner/Opvask
  • Anden rengøring til erhverv.

​Få et uforpligtende tilbud på kontorrengøring

Hvis du ønsker at høre mere om hvad vi kan tilbyde af kontorrengøring, bør du kontakte os allerede i dag. I den forbindelse vil vi kunne give et uforpligtende tilbud med en konkurrencedygtig pris. 

Ring til os på telefon 43 64 63 64 eller skriv til kontakt@fj-ren.dk, og så vil vi hurtigst muligt vende tilbage til dig. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontaktoplysninger

FJ Rengøring
Roskildevej 16A
2620 Albertslund

Telefon: 43 64 63 64
Mobil: 26 33 02 26
Mail: kontakt@fj-ren.dk

CVR: 27053483

Om FJ Rengøring

Med flere års erfaring på det danske marked, kan FJ Rengøring tilbyde alle erhvervsdrivende og private en optimal løsning inden for rengøring.

FJ Rengøring satser altid på stabile medarbejdere og de mest effektive værktøjer og udstyr, for at opnå en høj kvalitet til en fornuftig pris. Læs mere her

Henvend dig med en opgave​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt